Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

De zomervakantie staat voor de deur. Het Nieuwe Instituut heeft een zomerprogramma vol met maakactiviteiten voor kinderen én ouders. Het familieprogramma Lekker Oppervlakkig gaat door t/m 20 augustus en elke zondagmiddag zijn er maakworkshops voor kinderen en volwassenen. Drinkt u liever een kop koffie terwijl uw kind een zomerse vlieger ontwerpt? Het terras van Het Nieuwe Instituut is mooiste van Rotterdam en geopend tijdens de zomermaanden.

Toegang tot Lekker Oppervlakkig is gratis voor kinderen. Bij inlevering van de bijbehorende audiotour krijgen ze (t/m 16 aug) materiaal waarmee ze drie buttons kunnen maken op het maakdek.

Deelname aan de workshop voor kinderen kost €5,-. Dit is inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en materiaal.

datum
08/07/2017
tot
21/08/2017
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Kinderworkshops€ 5,00

Buttons makenGratis

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.