Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Langs de kustlijn ontstaan bij warm weer met de zon meebewegende plattegronden van ontelbare badlakens. Met die badlakens markeren de zonaanbidders hun plek aan de zee. Tijdens deze workshop maken de deelnemers een badlaken dat ook als strandjurk of hippe surf hoodie kan functioneren. Creëer een badlaken annex beach-outfit om deze zomer mee op het strand te kunnen liggen of langs de boulevard te flaneren.

datum
14/08/2016
tijd
12:00 – 16:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

€ 15,00

De Olympische Spelen die deze zomer in Rio de Janeiro plaatsvinden vormen voor Het Nieuwe Instituut de aanleiding voor een programma over de verbetering, beheersing en beveiliging van het lichaam. In lijn met dit thema legt The New Haberdashery zich de komende tijd toe op de onderste kledinglaag: het ondergoed. Daarnaast wordt aandacht besteed aan bad- en sportkleding, met basispatronen voor dames, heren en kinderen.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.