Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Winston Nanlohy

In zijn werk is Winston Nanlohy bezig met film, conceptontwikkeling en onderzoek. Voor diepgaande gesprekken over surveillance kapitalisme, feministische theorieën en sociale geschiedenissen ben je bij Winston aan het juiste adres. En hij is ook nog eens heel goed in ingewikkelde zaken behapbaar maken. Zijn lievelingsdingen zijn op pad gaan met zijn dochters, onderzoek doen en in gesprek gaan met mensen in zijn omgeving.
 

“Ik wil tijdens een omleiding met de kennis uit de groep en de kennis vanuit de tentoonstellingen in Het Nieuwe Instituut gezamenlijk verbindingen maken”

datum
14/07/2022
tijd
19:00 – 20:00
taal
Nederlands, Engels
verder deze avond

Het museum is gratis te bezoeken van 17:00 tot 21:00 uur

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

De Thursday Night Detour is gratis. Meld je om 18:55 uur aan bij de receptie. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar voor deze Thursday Night Detour.

Thursday Night Detour

Iedere donderdagavond neemt een omleider je mee op een gratis omleiding door een van de tentoonstellingen in Het Nieuwe Instituut. Onderzoek design, digitale cultuur en architectuur vanuit het perspectief, de expertise en kennis van een omleider. Zo eindigt de ene omleiding in een gezamenlijke choreografie en ontwerp je bij een andere architectuur voor insecten.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.