Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Wietske Flederus

Als Wietske zichzelf zou moeten omschrijven, zou ze zeggen dat ze een nieuwsgierige maker is die verbinding zoekt met anderen. Dat doet ze het liefst door bezoekers mee te nemen in een verhaal tijdens haar omleiding. De manier waarop kan steeds anders zijn: middels een performance, installatie, (audio)tour of iets anders. Haar lievelingsdingen zijn sterke verhalen, het geluid van regen op je tent en het eerste kopje koffie in de ochtend.


“Ik wil graag bezoekers een ervaring geven door samen onze omgeving en gedachtes te bevragen waardoor ze net anders naar hun omgeving gaan kijken dan ze normaal gesproken doen”

datum
07/04/2022
tijd
19:00 – 19:30
taal
Nederlands, Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

De Thursday Night Detour is gratis. Meld je om 18:55 uur aan bij de receptie. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar voor deze Thursday Night Detour.

Thursday Night Detour

Iedere donderdagavond neemt een omleider je mee op een gratis omleiding door een van de tentoonstellingen in Het Nieuwe Instituut. Onderzoek design, digitale cultuur en architectuur vanuit het perspectief, de expertise en kennis van een omleider. Zo eindigt de ene omleiding in een gezamenlijke choreografie en ontwerp je bij een andere architectuur voor insecten.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.