Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Ontdek de kracht van de cirkel en speel met de mogelijkheden die hierin verborgen liggen. Suzan Doornbos nodigt je uit zelf met ronde vormen aan de slag te gaan en je eigen object te creëren. Stapel, boor, combineer, verbind en verplaats de cirkels tot je tevreden bent.

Het werk van Maria van Kesteren is ook te zien in de tentoonstelling Speculatief Design Archief.

Suzan Doornbos

Suzan Doornbos heeft zich de afgelopen jaren de techniek van het houtdraaien eigen gemaakt. Hiermee ontwerpt ze unieke houten vormen, altijd met cirkels. Ze werkt uitsluitend met Hollands hout en in kleine oplagen. Naast eigen werken draait Suzan ook houten vormen in opdracht. Haar atelier is te vinden in de Smeltkroes op het Honig Complex in Nijmegen.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 een lichte vegetarische maaltijd aan. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Tickets-link op deze pagina.


Het Nieuwe Instituut behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
21/02/2019
tijd
19:30 – 21:30
taal
Nederlands
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite

19:30 - 21:00 Thursday Night Live!

Museum gratis van 17:00 tot 21:00

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Jan Bijster
Rudy Guedj
Maureen Mooren & Rudy Guedj
Shailoh Phillips
Noortje Ankersmit
Overtreders W

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.