Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Workshops

Volwassenen
De deskundige medewerkers van The New Haberdashery helpen deelnemers om een lap stof om te toveren tot een ‘luxurious legging’. Hiervoor zijn verschillende kwaliteitsmaterialen (lycra, jersey) in diverse dessins aanwezig. Met behulp van een patroon en de juiste machines maken de deelnemers een perfect passende legging.

De workshop kost € 19,50 inclusief begeleiding, materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar Het Nieuwe Café heeft diverse heerlijke broodjes en salades op de kaart staan.
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur  
Kinderen
Maak je eigen superhelden outfit, met superstofkracht! In deze workshop leren kinderen van glanzende stof een eigen superhelden cape en/of masker maken. De kinderen bedenken welke superkracht zij willen hebben of welke superheld ze willen zijn en maken daarvoor een glimmende, glanzende cape en/of masker.

De workshop kost €5,00 inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur
 
datum
12/02/2017
tijd
12:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Volwassenen€ 19,50
Kinderen€ 5,00

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.