Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Art on Display 1949-69 is een tentoonstelling die voor een keer niet de kunstwerken, maar het tentoonstellingsontwerp zelf centraal stelt. Hoe presenteer je kunst, en hoe kijk je daar als bezoeker naar? Art on Display presenteert zes vooruitstrevende, naoorlogse tentoonstellingsontwerpen en biedt een unieke kans om de verschillende beaderingen fysiek te ervaren en te vergelijken.

Semm is artiestenmanager en ondernemer. Met zijn bedrijf H&V Agency helpt hij artiesten zich te ontwikkelen en hun carrières te managen. Daarnaast startte hij een merk voor luxe accessoires zoals ringen, pochets, zijden sjaals en meer. Zijn lievelingsdingen zijn muziek, familie en creëren.

“Het is niet alleen een omleiding, maar een ervaring.”

 

datum
27/12/2020
tijd
14:00 – 15:00
taal
Nederlands, Engels, Papiamentu
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

De Sunday Stroll is gratis naast de entreeprijs van Het Nieuwe Instituut. Aanmelden kan door een museumticket in het tijdslot van zondag 14:00 uur te reserveren en u om 13:55 uur te melden bij de receptie. Let op: er zijn slechts 4 beschikbare plaatsen voor deze Sunday Stroll.

Lees voorafgaand aan je bezoek over de coronamaatregelen van Het Nieuwe Instituut.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.