Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

LET OP: Op zondag 1 maart voert de Sunday Stroll van Martin door de tentoonstelling G/D Thyself in plaats van door The Hoodie

Martin werkt als acteur, performer, presentator, interviewer en docent. Het ene moment brengt hij klassieke zang op stilettohakken als zijn alterego Stretchmark, het volgende presenteert hij een programma voor RTV Rijnmond, waarna hij misschien wel weer een silent disco begeleidt. Als het maar verbinding teweegbrengt. Zijn lievelingsdingen zijn wandelingen zonder verwachting, een diepe ademhaling en pompoen uit de oven.

“Dat wil ik het publiek laten ervaren: je bent niet alleen. Je bent onderdeel van een generatie, een huidig tijdsbeeld en een maatschappij. Jij en al je eigenzinnige gedachtenspinsels zijn uniek, maar ook een product van je omgeving. En dat gegeven biedt ruimte voor verbinding."

 

Van december t/m april voeren de strolls door de tentoonstelling The Hoodie.

datum
29/12/2019
01/03/2020
tijd
14:00 – 15:00
14:00 – 15:00
taal
Nederlands en/of Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

De Sunday Stroll is gratis naast de entreeprijs van Het Nieuwe Instituut.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.