Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Joëlle is helemaal gek van beeldende kunst. Naast gepassioneerd kunstenaar is ze ook tentoonstellingsbezoeker, kunstdocent en heeft ze een grote verzameling kunstboeken.

"Ik neem de bezoeker graag helemaal mee in mijn verhaal. Het is mijn doel om mensen enthousiast en met een voldaan gevoel weg te zien gaan".

 

datum
20/09/2020
tijd
14:00
taal
Nederlands en/of Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

De Sunday Stroll is gratis naast de entreeprijs van Het Nieuwe Instituut. Aanmelden kan door een museumticket in het tijdslot van zondag 14:00 uur te reserveren en u om 13:55 uur te melden bij de receptie. Let op: er zijn slechts 5 beschikbare plaatsen voor de Sunday Stroll in Huis Sonneveld.

Huis Sonneveld

Huis Sonneveld is één van de best bewaard gebleven woonhuizen in de stijl van Het Nieuwe Bouwen. De architecten van het huis, wat in 1933 gebouwd werd in opdracht van Albertus Sonneveld, ontwierpen een totaalconcept waarin architectuur, interieur en inrichting nauwkeurig op elkaar zijn afgesteld. Na het ervaren van Huis Sonneveld wordt duidelijk dat het geen dogmatisch voorbeeld van functionalisme is, maar een persoonlijke leefomgeving. 

 
Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.