Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Florian neemt je mee door Lithium, waar hij aandacht besteedt aan onze mobiele telefoons. Hoe afhankelijk zijn wij van een opgeladen batterij? Niet alleen de batterij van je smartphone, maar ook die van jezelf. Wat gebeurt er met onze gemoedstoestand als wij ons steeds spiegelen aan onze technologie?

Vanuit zijn fascinatie voor cultuur en technologie werkt Florian als ontwerper met uiteenlopende media, van geschreven tekst tot video-essays en sociale media platforms. Hier probeert hij altijd in te gaan op actuele thema's.

''Als ik mijn kennis en onwetendheid deel met anderen en anderen met mij, kunnen die ons misschien wel tot een inzicht leiden, of nieuwe vragen oproepen.''

datum
27/09/2020
tijd
14:00 – 15:00
taal
Nederlands en/of Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

De Sunday Stroll is gratis naast de entreeprijs van Het Nieuwe Instituut. Bij het reserveren van een tijdslot in Het Nieuwe Instituut vanaf 14:00 uur, reserveert u automatisch voor de Sunday Stroll. U kunt zich om 13:55 melden bij de receptie. Let op: er zijn maar 7 plaatsen beschikbaar voor de Sunday Stroll.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.