Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Erik is het nieuwste lid van het omleidersteam. Hij is als ontwerper, onderzoeker en muzikant geïnteresseerd in het begrijpen en ontleden van systemen in de maatschappij, zowel op politiek als ecologisch, sociaal of technologisch vlak. Zijn praktijk richt zich op speculatief design, waarin hij onderzoek en fictie combineert.

"Als ontwerper creëer ik om ruimte te maken voor discussie en reflectie. Ik bevraag, visualiseer, speculeer, droom, reflecteer, leg verbanden, bouw constructies en stel alternatieven voor."

datum
13/09/2020
tijd
14:00 – 15:00
taal
Nederlands en/of Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

De Sunday Stroll is gratis naast de entreeprijs van Het Nieuwe Instituut. Aanmelden kan door een museumticket in het tijdslot van zondag 14:00 uur te reserveren en u om 13:55 uur te melden bij de receptie. Let op: er zijn slechts 7 beschikbare plaatsen voor de Sunday Stroll.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.