Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Workshops

Volwassenen

Naast verschillende basisborduursteken en –technieken leer je de kettingsteek toe te passen, een steek die perfect is voor lijntekeningen en letters. Er zijn diverse patronen aanwezig die direct kunnen worden overgenomen of als inspiratie dienen voor een eigen creatie. Voorzie je borduursel van een glanzende laag met pailletten en glaskraaltjes. Ervaring met borduren is niet nodig. In stukken denim wordt voorzien, oude jeans of jackets mogen van huis meegenomen worden.

Inloopworkshop. Gratis toegang.
Tijd: 12.00 - 16.00 uur


 

Kinderen

In de workshop gaan kinderen met verschillende materialen aan de slag en maken ze een schilderij op denim. Ze bedenken een eigen ontwerp en kunnen de stof met verf, draad, kralen, lovertjes of studs bewerken. Aan het einde van de workshop maken ze onder begeleiding nog een kleine tas, sleutelhanger of schilderij.

De workshop kost €5,00 inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur
Max. 15 deelnemers

datum
09/07/2017
tijd
12:00
 
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Volwassenengratis
Kinderen€ 5,00

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.