Samantha Thole

Vanaf haar afstuderen aan het Sandberg Instituut is het beeldend werk van MFA Samantha Thole (1982) toegespitst op de performancekunst en keramiek. Binnen haar praktijk zet zij deze mediums in om 'het moment' en 'het permanente' te verbeelden. Thole bevraagt de vanzelfsprekendheid van onze collectieve en persoonlijke geschiedschrijving in een vaak intiem samenspel van herinneren en vergeten.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken met een link naar het tentoonstellingsprogramma Dissident Gardens of Thursday Night Live!

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Ticket-link voor Thursday Night Live! of aan de bar op de avond zelf.

datum
17/05/2018
tijd
19:30 – 21:30
 
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Inclusief een gratis consumptie in Het Nieuwe Café

Jan Bijster
Rudy Guedj
Maureen Mooren
Katherine Rosmalen

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat voortvloeit uit de verschillende onderzoeksprogramma’s, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.