Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Is het mogelijk om een supermens te worden? Als menselijk proefkonijn onderzoekt Peter Joosten zichzelf om uiteindelijk optimaal te kunnen leven.

Tijdens zijn workshop gaan kinderen hun eigen lichaam meten en onderzoeken. Met bijzondere gadgets ontdekken ze hoe hun lichaam functioneert en hoe ze het kunnen beïnvloeden. De workshop is voor kinderen vanaf 8 jaar.

De Olympische Spelen die deze zomer in Rio de Janeiro plaatsvinden vormen voor Het Nieuwe Instituut de aanleiding voor een programma over de verbetering, beheersing en beveiliging van het lichaam, te zien van 12 juni 2016 t/m 8 januari 2017.

Peter Joosten

Peter Joosten is voortdurend bezig met het vastleggen, kwantificeren en verbeteren van zijn lichaam. Op zijn blog Project Leven publiceert hij artikelen over de persoonlijke experimenteren die hij doet om zijn lichaam, geest en leven te optimaliseren. Op zoek naar een super lifestyle onderzoekt hij apps, tools en gadgets.
 

datum
11/06/2016
tijd
18:00 – 20:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut,
Museumpark 25,
3015 CB Rotterdam

toegang

Workshop€ 0,00
Voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.