Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Tegenwoordig kan iedereen heel makkelijk alles en iedereen, inclusief zichzelf (selfie), op vele manieren vastleggen met een telefoon of kleine camera. Heel vroeger was dat een stuk lastiger. Samen met een professionele fotograaf gaan kinderen terug naar de basis van de fotografie en bouwen een eigen camera.

De workshop is voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. De prijs is inclusief entree, een korte rondleiding, de begeleiding van de ontwerpers en de materialen. Het zelfgemaakte product gaat natuurlijk mee naar huis!

datum
23/10/2016
tijd
14:00 – 16:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Workshop€ 3,00
Voor kinderen en jongeren van 8 t/m 15 jaar.

De Olympische Spelen die deze zomer in Rio de Janeiro plaatsvinden vormen voor Het Nieuwe Instituut de aanleiding voor een programma over de verbetering, beheersing en beveiliging van het lichaam, te zien van 12 juni 2016 t/m 8 januari 2017.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.