Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Wel naar school, niet naar school, je vrienden en familie missen, thuiszitten, je vervelen... Het is een bijzonder schooljaar geweest. Met FamilieFest: Oppepper! krijgen jullie een energieboost om het nieuwe schooljaar vol energie en goede moed te starten. Jullie gaan dansen, beats ontwerpen en plezier maken op deze dag. Deze speciale zomereditie van FamilieFest zal op woensdag 25 augustus volledig buiten plaatsvinden op de (overdekte) Arcade van Het Nieuwe Instituut.

PositiviTag met Narda

Is er een woord of een naam waarvan je energie krijgt als je ‘m hoort of eraan denkt? Samen met streetartkunstenaar Narda tover je dit woord of deze naam om in een tag op (schilders)doek. Zo heb je altijd iets om naar te kijken als je opgepept moet worden.

Betonnen beats met Ruud

Prrrr, tshhhhh, piewwww, hoe zou een gebouw klinken als het geluid zou maken? In deze beatbox-workshop leert Ruud je hoe je met je mond bijzondere geluiden kunt maken. Ontwerp een beat voor jouw favoriete gebouw.

Schaakafval met Hans de Blooy en Beer Duives

Rond het gebouw van Het Nieuwe Instituut ligt een schat aan zwerfafval. Ruim je dat normaal gesproken op of laat je het gewoon liggen? Wat als je er iets tofs mee kunt maken? Tijdens deze workshop tover je afval om tot een schaakpop waarmee je de strijd aangaat tegen verveling én vervuiling.

Oplaadpaal met Pure Amusement

Heb je geen energie en moet jouw batterij nodig opgeladen worden? Op opzwepende beats leer je om energieke moves te maken die je altijd en overal kunt inzetten als je jezelf weer even op moet laden.

OP-PEP-SAP met Asha en Semm Capella

Paars, geel, groen. Wist je dat kleuren je een bepaalde energie kunnen geven? Net als fruit! In deze workshop mixen broer-zus-duo Asha en Semm Capella jouw favoriete kleuren tot een perfect op maat gemaakt op-pep-sap. Zo kom je op krachten voor nog meer FamilieFest-plezier.

BSO groepen zijn ook van harte welkom tijdens FamilieFest. Meld je gratis aan door een e-mail te sturen en wij zullen contact met je opnemen om onder andere de registratie te voltooien.

datum
25/08/2021
tijd
11:00 – 17:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Regulier2,00
BSO groep/RotterdampashouderGratis

BSO groepen kunnen zich hier aanmelden.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.