Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Tijdens FamilieFest Oplaadleeg TV zullen er verschillende (digitale) workshops gegeven worden waar jullie samen werken aan het ontwikkelen van de Oplaadleeg TV-show. 

Batterijbewegingen met Bas van der Kruk

Live online workshop
Zondag 25 oktober
14:00-15:00

Als de batterij bijna leeg is, gaat je laptop, zaklamp of telefoon langzamer werken. Eigenlijk bewegen batterijen dus een beetje, soms wat sneller en soms wat trager. Onderzoek samen met Bas in beeld en dans hoe jij eruit zou zien als je een batterij was. Op welke manier zou jij dan opgeladen kunnen worden en aan wie of wat zou jij je energie willen doorgeven? Hoe beweeg je als je een volle batterij zou zijn, en hoe als je leegloopt?

De workshop is gratis, maar reserveren is verplicht. Wees er snel bij want er is maar plek voor 20 deelnemers!

 

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste informatie over de (digitale) workshops en de TV-show of schrijf je hier in voor onze familienieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

Laatst bijgewerkt: maandag 19 oktober

datum
25/10/2020
tot
30/12/2020
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

 

Het Nieuwe Instituut is dé plek voor architectuur, design en digitale cultuur. Kinderen ontdekken er dat alles om hen heen ontworpen is en dat zij de ontwerpers van de toekomst zijn. Er is elke schoolvakantie een FamilieFest, met uitzondering van de zomervakantie. 

Maureen Mooren & Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Laure van den Hout
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.