Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Tijdens de meivakantie loopt het familieprogramma Lekker Oppervlakkig (6+) gewoon door. Kinderen luisteren in een audiotour naar spannende verhalen over glanzende lakken en slimme laagjes. Ze kunnen hun nagels lakken, mee werken aan een grote muurschildering of een zelf ontworpen button maken. Ook in Huis Sonneveld is het lente. In deze oude, maar hypermoderne villa neemt kleinzoon Leonard kinderen via een audiotour mee op een ontdekkingstocht. Samen onderzoeken ze het huis van zijn opa en oma; de heer en mevrouw Sonneveld.

Elke zondagmiddag om 12.00 uur zijn er kinderworkshops. Deelname is €5,-.

Op zondag 23 april gaan we spijkerhard aan de slag met denim. Kinderen maken met naald en (glitter)draad de mooiste creaties op spijkerstof. Zondag 30 april vliegen er kleine superhelden door Het Nieuwe Instituut. Dan maken kinderen namelijk hun eigen superhelden outfit met superstofkracht! De geluksvogels die op zondag 7 mei ook nog vakantie hebben kunnen aansluiten bij de workshop Aan de slag met kleur waarin we gaan schilderen met een waterpistool!

datum
22/04/2017
tot
30/04/2017
taal
Nederlands
verder deze avond

Ook voor volwassenen zijn er workshops tijdens de meivakantie. Kijk bij The New Haberdashery voor een volledig overzicht. 

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Lekker Oppervlakkig: Gratis voor kinderen

Huis Sonneveld: Gratis voor kinderen

Workshops €5,-

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.