Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Workshops

Volwassenen

In deze workshop leer je werken met leer en maak je een eigen Leather Bag. Door er een bijzondere sluiting op te maken wordt het een mooi afgewerkte tas.

De workshop kost € 29,50 inclusief begeleiding, materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Let op, lunch is niet inbegrepen.
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur

Kinderen

In deze workshop leren kinderen hun eigen leren tas te maken en te versieren. Wordt het een stoere rugtas, een handige handtas of een klein buideltasje? Ze zetten de tas zelf in elkaar met naald en draad. Door hem daarna naar eigen smaak te bewerken wordt het een heel eigen creatie die ze na afloop mee naar huis nemen.

De workshop kost €5,00 De prijs is inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur

Renske Versluijs is gespecialiseerd in het werken met leer. Ze ontwerpt leren accessoires zoals portemonnees, handtassen en riemen, en maakt daarnaast sieraden van porselein. Haar ontwerpen zijn zowel minimalistisch als verfijnd van karakter.

datum
29/01/2017
11/06/2017
tijd
12:00
12:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

VolwassenenVOL
Kinderen€ 5,00

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.