Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

De kerstvakantie is een goed moment om de digitale route door de tentoonstellingen te volgen. Na de vakantie wordt er al snel een nieuwe tentoonstelling gebouwd en komt er ook een nieuwe route. Neem dus een Ipad mee, of leen er een bij de balie, en ga op onderzoek uit. 

Na afloop kunnen kinderen direct door naar het Open Atelier. Hier kunnen zij met hun ouders elke dag terecht om hun eigen ontwerpen te bedenken en maken. Op woensdag is er een begeleider aanwezig voor het uitwerken van ontwerpen met een 3D-printer.

In de workshops op zondagmiddag wordt op zoek gegaan naar nieuwe maatsystemen en symboliek in stof. Dé plek om inspiratie op te doen voor nieuwe outfits, om in het nieuwe jaar weer chique voor de dag te komen. Zo is iedereen die kersttrui snel weer vergeten. Sluit aan op  zondag 18 december bij de workshop Meten is weten en op zondag 8 januari bij de workshop Met vlag en wimpel.

datum
18/12/2016
tot
08/01/2017
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Workshops: €3,-
Overige activiteiten: gratis

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.