Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Jan Rothuizen 

Jan Rothuizen (1968) is beeldend kunstenaar. Het liefst dwaalt hij door de straten en komt hij op bijzondere plekken om vervolgens te tekenen wat hij hoort, ziet en denkt. Zo ontstaan zijn zachte plattegronden. Elke tekening onthult hoe Jan om zich heen kijkt en onderzoek doet. Zijn werk was te zien in het Stedelijk Museum te Amsterdam, de Townhouse Gallery in Cairo en in het New Museum in New York. Op dit moment is in Het Nieuwe Instituut een gigantische muurschildering van hem te zien. Maandelijks staan zijn tekeningen in de Volkskrant en ze zijn ook in boekvorm verschenen.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken.

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur een lichte vegetarische maaltijd aan. Dinervouchers à € 7,70 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Ticket-link voor Thursday Night Live!


Het Nieuwe Instituut behoudt zich het recht voor om bij minder dan 5 aanmeldingen de workshop te annuleren of te verplaatsen.

datum
24/01/2019
tijd
19:30 – 21:30
taal
Nederlands
verder deze avond

18:00-19:30 Thursday Bite

18:45 - 19:30 Archive Talk Delany Boutkan en Mikaela Steby Stenfalk

19:30-21:30 Life Hacks: Mind

19:30-00:00 IFFR Rabbit Hole


Museum gratis van 17:00-21:00

 

locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 7,50
Studenten, CJP, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Jan Bijster
Rudy Guedj
Maureen Mooren & Rudy Guedj
Shailoh Phillips
Noortje Ankersmit
Overtreders W

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.