Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

In het Spoorwegmuseum ontdekken kinderen met hun paspoort verschillende kunst- en cultuurbestemmingen waar ze van alles kunnen zien, horen, doen, proeven en maken. Bij de bestemming Pruts! van Het Nieuwe Instituut staat een favoriete activiteit centraal: prutsen! Een ontwerp is namelijk nooit zomaar af. Het is zoeken, spelen en uitproberen. Zonder plan dingen uitproberen en vrij reizen in je hoofd. Elk prutswerk is anders, niks is volmaakt, niks is echt af, maar gezamenlijk ontstaat er een origineel ‘Gesamtkunstwerk’. 

Tijdens de derde editie van Het leukste reisje van Nederland zijn de volgende partners aangesloten: preHistorisch Dorp, Stijl in de stad, Centraal Museum, De Hollandsche Molen, Mauritshuis, Het Nieuwe Instituut, Rijksmuseum, Museum het Rembrandthuis en Museum De Lakenhal.

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

datum
22/02/2020
tot
01/03/2020
taal
Nederlands
 
locatie

Het Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
3581 XW Utrecht

toegang

Kinderen & Volwassenen€ 17,50

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.