Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Kijken jullie ook al zo uit naar het volgende FamilieFest? In de herfstvakantie is het weer zover. Het Nieuwe Instituut presenteert dan een propvol programma dat helemaal draait om virussen. Ontdek hoe computervirussen ontworpen zijn, bezoek de tentoonstelling Malware en besmet de wereld met jullie creatieve ideeën. FamilieFest: VirusVechters wordt mede mogelijk gemaakt door Kaspersky.

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Binnenkort verschijnt op deze pagina meer informatie over het programma van FamilieFest: VirusVechters. Bekijk hier alvast de aftermovie van de vorige editie om een indruk te krijgen van het festival.

Bezoekers waarderen het FamilieFest met een 8,5 gemiddeld.

 

Ouders over FamilieFest: 

"Mijn kinderen wilden niet meer naar huis."

"Een coole plek met coole activiteiten."

"We hebben nog nooit zoiets meegemaakt en zijn er de volgende keer zeker weer bij."

 

Het Nieuwe Instituut organiseert elke schoolvakantie, met uitzondering van de zomervakantie, een FamilieFest. Tijdens dit festival volgen families de hele dag workshops en activiteiten. Elk FamilieFest heeft een ander thema, maar ontwerpen staat altijd centraal.

datum
23/10/2019
tijd
11:00 – 17:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 2,00
BSO groepen & RotterdampasGratis

Maureen Mooren & Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Noortje Ankersmit

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.