Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Op woensdagmiddag 29 januari van 13.30 tot 17.00 uur organiseren Het Nieuwe Instituut, Museum Boijmans Van Beuningen en Kunsthal Rotterdam gezamenlijk een docentenmiddag voor primair- en voortgezet onderwijs.

Docenten zijn misschien wel de meest drukbezette beroepsgroep die er is. Laat u daarom in één middag informeren over wat deze drie instellingen het onderwijs dit voorjaar te bieden hebben op het gebied van kunsteducatie voor uw school. Deze middag bieden wij bovendien De Huiswerkservice. Bij inloop laat u uw nakijkopdrachten achter bij ons Checkteam, waar u ze aan het eind van de middag volledig gemarkeerd weer ophaalt. Daarnaast beginnen we de middag met een ontspannende, meditatieve sessie, waarna u ruimte heeft voor twee deelsessies naar keuze.

Programma

13:30 - Inloop met koffie, thee en Huiswerkservice in Het Nieuwe Instituut 
14:00 - Welkom en gezamenlijke opening
14:15 - Naar de deelsessies
14:30 - Deelsessies ronde 1
15:15 - wissel
15:30 - Deelsessies ronde 2
16:15 - Borrel in De Kunsthal

Lees een omschrijving van de deelsessies in onderstaande PDF's. Als u vragen heeft kunt u mailen naar educatie@hetnieuweinstituut.nl.

datum
29/01/2020
tijd
13:30 – 17:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

 
Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.