Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Op woensdag 25 april organiseert Het Nieuwe Instituut Ontwerpers van de toekomst; een docentenmiddag voor het primair- en voortgezet onderwijs. In Het Nieuwe Instituut leren kinderen en jongeren dat alles om hen heen is ontworpen en dat zij de ontwerpers van de toekomst zijn. Waarom vinden we dat zo belangrijk en hoe doen we dat eigenlijk?

Tijdens de docentenmiddag laten we zien waarom Het Nieuwe Instituut voor het onderwijs inzet op toekomstgerichte programma's en ontwerpend leren. Docenten krijgen een exclusief kijkje in het architectuurarchief en maken in de tentoonstelling Dissident Gardens kennis met het programma Ontwerp mee aan de toekomst. U krijgt een overzicht van het aanbod voor het onderwijs en maakt kennis met de mogelijkheden voor een programma op maat. We beginnen om 15:00 uur en sluiten om 17:00 uur af met een borrel. 

datum
25/04/2018
tijd
15:00 – 17:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis, aanmelden via Tickets

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.