Charlotte Kan

Charlotte Kan was van september 2016 tot februari 2018 als coördinator de drijvende kracht achter The New Haberdashery, een stoffenwinkel en werkplaats in Het Nieuwe Instituut. Kan studeerde in 2007 af aan de Willem de Kooning Academie als modeontwerper waarna ze tot 2015 onder eigen naam aan haar dameslabel werkte. Geïnspireerd door de online community van makers en de wens om duurzamer te werken, brengt ze haar ontwerpen vanaf 2015 alleen nog uit als digitale naaipatronen. Haar ontwerpen worden ondertussen door makers over de hele wereld gedragen.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken met een link naar het tentoonstellingsprogramma Dissident Gardens of Thursday Night Live!

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Ticket-link voor Thursday Night Live! of aan de bar op de avond zelf.

datum
22/03/2018
tijd
19:30 – 21:30
 
verder deze avond
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

De workshop is vol!

Standaard€ 7,50
Studenten, Vrienden en Members van Het Nieuwe Instituut€ 3,75

Inclusief een gratis consumptie in Het Nieuwe Café

Jan Bijster
Rudy Guedj
Maureen Mooren & Rudy Guedj
Samantha Tholen
Noortje Ankersmit
Overtreders W

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.