Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Workshops

Volwassenen

Met borduurgaren, naald en draad creëer je een botanisch borduursel. Hiervoor zijn diverse patronen aanwezig die je direct overneemt of gebruikt als inspiratie voor je ontwerp. Daarnaast kun je je borduursel laten glimmen met pailletten en glaskraaltjes. Vervolgens leer je van de geborduurde stof een corsage maken, door deze te transformeren in een opstrijkbare patch of op een kledingstuk vast te zetten. Ervaring met borduren is niet nodig.

De workshop kost € 19,50 inclusief entree, begeleiding, materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar Het Nieuwe Café heeft diverse broodjes en salades op de kaart staan.
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Max. 10 deelnemers

Kinderen

Kinderen maken een kunstwerk met naald en draad. De workshop begint met een korte rondleiding door De Nieuwe Tuin om inspiratie op te doen. Op stof maken ze daarna een tekening, die ze met naald en (glitter)draad bewerken. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en de mooiste draadcreatie, groot of klein, maken.

De workshop kost €5,00. De prijs is inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.
Tijd: 12.00 tot 14.00
Max. 15 deelnemers

datum
06/08/2017
tijd
12:00
 
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Volwassenen€ 19,50
Kinderen€ 5,00

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.