Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

BreiBoezem heeft als doel vrouwen die getroffen zijn door borstkanker en een borstamputatie hebben ondergaan (Boezemdraagsters), gratis te voorzien van gebreide borstprothese(s). Deze gebreide borstprotheses zijn een goed alternatief voor siliconen borstprotheses. Ze zijn comfortabel (lichtgewicht en ademend), wasbaar en voelen als ‘echt’ aan. BreiBoezem zal een introductie geven over hun doelstellingen en vervolgens leren de deelnemers hoe een borstprothese wordt gemaakt. Enige brei-ervaring is verreist. Voor meer informatie over de stichting https://www.facebook.com/breiboezem/.

Iedere zondagmiddag organiseert Het Nieuwe Instituut workshops. De ene week zijn de workshops gericht op kinderen van 8 tot 16 jaar. De andere week zijn de workshops gericht op personen vanaf 16 jaar. Deze workshop vindt plaats in The New Haberdashery, het naaiatelier annex stoffenwinkel op het Dek van Het Nieuwe Instituut.

datum
09/10/2016
tijd
12:00 – 15:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut,
Museumpark 25,
3015 CB Rotterdam

toegang

Deelname gratis

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.