Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Nog geen badkleding op orde voor de vakantie? Op zondag 10 juli 2016 vindt in The New Haberdashery een workshop badkleding maken plaats. Kies uit het aanwezige materiaal een stof en een patroon uit en maak een eigen badpak, bikini of zwembroek. De deskundige medewerkers van The New Haberdashery helpen deelnemers op weg om een lap stof om te toveren tot ‘bodylicious badkleding’. Om deze zomer mee te schitteren aan zwembad of strand, in binnen-of buitenland.

datum
10/07/2016
tijd
12:00 – 16:00
taal
Nederlands en Engels
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Workshop€ 15,00

De Olympische Spelen die deze zomer in Rio de Janeiro plaatsvinden vormen voor Het Nieuwe Instituut de aanleiding voor een programma over de verbetering, beheersing en beveiliging van het lichaam. In lijn met dit thema legt The New Haberdashery zich de komende tijd toe op de onderste kledinglaag: het ondergoed. Daarnaast wordt aandacht besteed aan bad- en sportkleding, met basispatronen voor dames, heren en kinderen.

De workshop begint stipt om 12.00 uur. Graag op tijd komen!

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.