Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Hoe kan een gevoel of een visie in een glazen flesje gevangen worden? Onder leiding van geurengoeroe Erik Zwaga kunnen kinderen zelf aan het mixen en experimenteren slaan. Welke geuren gaan samen en wat juist niet? Uiteindelijk ontwikkelen ze een eigen parfum dat bij hen past.

De workshop is voor kinderen en jongeren van 8 t/m 16 jaar. De prijs is inclusief entree, een korte rondleiding, de begeleiding van de ontwerper en de materialen. Het zelfgemaakte product gaat natuurlijk mee naar huis!


datum
28/02/2016
tijd
14:00 – 16:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Workshop€ 12,00
Voor kinderen en jongeren van 8 t/m 16 jaar.

Erik Zwaga

Na zijn opleiding Mode en Grafisch ontwerp aan de Rietveld Academie werd Erik Zwaga zich er van bewust dat hij om een persoonlijke stijl te ontwikkelen afstand moest nemen van de mode-scene. Om de rol van kunst, mode en parfum in de geschiedenis te verklaren, werd hij journalist. Op dit moment ontwerpt hij kleine collecties die geproduceerd worden door materialen te up-cycelen.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.