Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

In Zuid-Afrika worden prachtige kleurrijke weefsels gemaakt die gebruikt worden als wandtapijten. Deze tapijten hebben een open structuur en zijn rijkversierd.

Stapsgewijs leert Liesbeth Godrie kinderen hoe ze een eigen wandtapijt kunnen ontwerpen en maken. Met gekleurde kralen, naald en draad wordt er een tijdloos weefsel gemaakt om thuis aan de wand te hangen.

De workshop is voor kinderen van 8 t/m 16 jaar. De prijs is inclusief entree, een korte rondleiding, de begeleiding van de ontwerpers en de materialen. Het zelfgemaakte product gaat natuurlijk mee naar huis!


datum
01/05/2016
tijd
14:00 – 16:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Workshop€ 12,00
Voor kinderen en jongeren van 8 t/m 16 jaar.

Liesbeth Godrie

Het liefst werkt Liesbeth Godrie met kosteloze en daardoor voor haar waardevolle materialen. Als afgestudeerd modevormgever heeft Godrie altijd in de mode- en interieurstyling gewerkt. Haar motivatie om kunst en cultuur over te brengen op jongere generaties inspireerde haar om haar onderwijsbevoegdheid te halen en beeldende vakken te gaan geven op een middelbare school. Daarnaast is ze een veelgevraagd modedocent.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.