Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Ontwerpend leren en maakeducatie stimuleren 21st century skills zoals creatief, kritisch en probleemoplossend denken en samenwerken. De onderwijsprogramma's van Het Nieuwe Instituut sluiten hier inhoudelijk op aan met thema’s als toekomstgerichtheid, ontwerpen en techniek. In de nieuwe onderwijsbrochure van Het Nieuwe Instituut kunnen docenten, cultuurcoördinatoren, directeuren in het primair en voortgezet onderwijs en andere geïntereseerden hier alles over lezen. 

Bent u benieuwd naar onze programma's en wat Het Nieuwe Instituut kan betekenen voor u en uw klas of school? Download de brochure via onderstaande link. Ontvangt u liever een geprinte versie? Stuur dan een mailtje met het adres waarop u de brochure wilt ontvangen naar educatie@hetnieuweinstituut.nl

Maureen Mooren & Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Laure van den Hout
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.