Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Na een succesvolle docentenmiddag in 2016 organiseren Museum Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal Rotterdam en Het Nieuwe Instituut opnieuw een gezamenlijke docentenmiddag op woensdag 25 oktober. In één middag ontdekt u wat de drie instellingen het onderwijs te bieden hebben op het gebied van cultuureducatie.

Er is een inspirerend en gevarieerd programma samengesteld met keuze uit verschillende deelsessies voor zowel primair -, voortgezet als middelbaar beroepsonderwijs. Het programma wordt voorafgegaan door een lezing van Marcel Schouwenaar van The Incredible Machine over het onderzoeksproces in een veranderende wereld en welke rol onderwijs daarin kan spelen.

We nodigen u van harte uit voor deze middag. In verband met beschikbaarheid is het belangrijk dat u zich vooraf opgeeft voor de deelsessies. Klik hier voor het inschrijfformulier om uzelf op te geven. Als u vragen heeft kunt u mailen naar veldman@boijmans.nl.

Programma

13:30 - Inloop met koffie en thee in Kunsthal Rotterdam
14:00 - Welkom en presentatie van Marcel Schouwenaar
14:30 - Naar de deelsessies
14:45 - 15:30 - Deelsessies ronde 1
15:30 - Pauze
16:00 - 16:45 - Deelsessies ronde 2
16:45 - Borrel in Het Nieuwe Instituut

Maureen Mooren & Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Noortje Ankersmit

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.