Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Op 26 januari opent Designing the Surface , een tentoonstelling over de wonderenwereld van de afwerklaag. Het familieprogramma Lekker Oppervlakkig, is hierbij speciaal ontwikkeld en start op dezelfde dag. In Lekker Oppervlakkig luisteren kinderen (6+) naar een audiotour waarin spannende verhalen worden verteld over glanzende lakken en slimme laagjes. Ontwerpers en makers vertellen precies hoe het zit en kinderen komen zo misschien  wel nóg meer te weten dan hun ouders.

Er is in de tentoonstelling van alles uit te proberen. Kinderen kunnen hun nagels lakken en mogen mee werken aan een grote muurschildering. Ook kunnen ze aan de slag in het atelier van The New Haberdashery. Geïnspireerd door het werk van kunstenaar Thomas Trum, kunnen ze hun eigen button maken.

Maureen Mooren & Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Noortje Ankersmit

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.