Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Het Nieuwe Instituut is dé plek voor ontwerp, waar het draait om ervaren en zelf maken. Schoolklassen gaan – online of fysiek – op ontdekkingstocht met omleiders: ontwerpers die elk hun eigen expertise hebben, van danser tot muzikant en van schrijver tot interaction designer. Wat vaststaat: het blijft nooit bij kijken en praten. Zo mondt het ene bezoek uit in een gezamenlijke dans en het volgende in een toekomstontwerp

Primair onderwijs

MBO & hoger onderwijs

Voor het MBO en hoger onderwijs worden er speciale omleidingen aangeboden.

 

Neem voor meer informatie contact op via boekingen@hetnieuweinstituut.nl.

Voortgezet onderwijs

FAQ

Benieuwd hoe het boekingsproces precies verloopt, hoeveel studenten en begeleiders er zijn toegestaan of op welke manieren er betaald kan worden? In dit overzicht bieden wij antwoorden op de meest gestelde vragen rondom het boeken van programma's bij Het Nieuwe Instituut.

Nu bij Het Nieuwe Instituut: School Scroll

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Ga samen met de omleiders van Het Nieuwe Instituut klassikaal op onderzoek door het wereldwijde web. Vanuit de expertise en ervaring van de omleiders wordt er een ontwerpthema gekozen, die live via het digibord of een online klassikale omgeving wordt onderzocht. Beschikbaar voor het primair onderwijs (groep 5 t/m 8) en voor het voortgezet onderwijs.

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.