Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Covid-19

  • Welke maatregelen gelden in verband met Covid-19?

    Tijdens onderwijsprogramma's hanteert Het Nieuwe Instituut de volgende maatregelen, hierin volgt het instituut de richtlijnen van het RIVM: bij aankomst in Het Nieuwe Instituut desinfecteert iedereen de handen; In Het Nieuwe Instituut zijn looprichtingen aangegeven. Leerlingen, begeleiders en omleiders houden zich aan deze looprichtingen; PO-leerlingen hoeven geen afstand te houden tot elkaar of tot begeleiders en omleiders. Wel zullen de omleiders afstand houden tot de begeleiders. VO-leerlingen hoeven geen afstand te houden tot elkaar. Wel vragen we hen afstand te houden tot de omleider(s) en begeleiders.

Staat jouw vraag er (nog) niet bij of zou je graag samen met een medewerker een boeking willen plaatsen, neem dan contact op via boekingen@hetnieuweinstituut.nl.

 

Laatste update: 26 oktober 2020

Maureen Mooren & Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Laure van den Hout
Concrete Blossom
Nou&Herkouw
Eric Roelen & Rudy Guedj

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.