Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Op woensdag 26 februari vieren families de voorjaarsvakantie in Het Nieuwe Instituut tijdens FamilieFest! Dit keer is het thema ‘minder zooi’. Ontdek samen hoe je minder zooi kunt achterlaten. Niet alleen in je kamer en in huis, maar ook op de wereld waarin we leven.

Tijdens FamilieFest: Minder zooi volgen families workshops en activiteiten van ontwerpers, kunstenaars en andere makers. Ontdek samen hoe je zooi opnieuw kan gebruiken tijdens De zooiveiling, leer textiel te verven met groenteschillen en werk mee aan een eetbare expo. Zelf maken staat zoals altijd centraal. Ruimen jullie wel even de museumzalen mee op?
 
Het Nieuwe Instituut organiseert elke schoolvakantie, met uitzondering van de zomervakantie, een FamilieFest. Tijdens dit festival zijn families VIP en kunnen zij de hele dag workshops en activiteiten volgen. Elk FamilieFest heeft een ander thema, maar ontwerpen en maken staan altijd centraal.
 

Belangrijke informatie

Wat: FamilieFest: Minder zooi
Waar: Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25 te Rotterdam
Wanneer: Wo 26 februari, 11:00 - 17:00
Voor: Families (extra leuk met kinderen van 4 t/m 12 jaar)
Kosten: € 2,- per persoon
Meer info & tickets: http://bit.ly/FFMinderzooi

Noot voor de redactie:  

Neem voor meer informatie, rapportages, interviews of aanvullend beeldmateriaal contact op met Marjolein Roozen (communicatie voor educatie) via m.roozen@hetnieuweinstituut.nl of 06 83481562.

 

Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.