Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Wil je meer informatie over een omleiding, School Scroll of een ander educatieve programma? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever mailen of bellen? Dat kan ook. We zijn bereikbaar op boekingen@hetnieuweinstituut.nl of 010-4401200.

Bij Het Nieuwe Instituut is het voor ons van belang om alle bezoekers een prettige en veilige ervaring te bieden. Het Nieuwe Instituut hanteert de volgende maatregelen, aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en het Museumprotocol van de Museumvereniging: we zijn verplicht om de coronatoegangsbewijs van alle bezoekers vanaf 13 jaar te controleren. Voor onderwijsactiviteiten geldt er een uitzondering op de coronatoegangsbewijsplicht voor leerlingen en onderwijspersoneel. 

Contactgegevens
Details
Geef hierbij een voorkeur aan voor datum en tijd. Mocht je meerdere data of tijden willen doorgeven, dan kun je dit bij de toelichting vermelden.
:
Overige
Maureen Mooren en Rudy Guedj
Rudy Guedj
Jan Bijster
Tony Santos
Concrete Blossom

Bij de samenstelling van het educatieprogramma wordt gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan kennis en informatie dat ontstaat uit de verschillende onderzoeksprogramma's, tentoonstellingsprojecten en aanverwante activiteiten van het instituut.